Monipuoliset striimaus- ja videokuvauspalvelut


Striimaa ja tallenna – kerralla!

Miksi tehdä valtava työpanos ja sitten jättää hyödyntämättä koko sen potentiaali? Olipa tapahtumasi sitten luento, seminaari, koulutus, kokous tai huvitapahtuma, ota siitä kaikki hyöty irti!

Julkinen livelähetys on omiaan tuottamaan yrityksellesi lisäarvoa ja ennen kaikkea näkyvyyttä! Julkinen livelähetys on hyvä keino jakaa tietoa, elämyksiä tai jännitystä katsojien elämään. Näytä tapahtumasi omalla logolla ja esitä lounas- ja kahvitaukojen aikana mainosvideoita!

Niin kuin kaikki striimauspalvelut, myös julkinen livelähetys on markkinointiviestintää ja kaikki markkinointihan maksaa. Haluatko laittaa rahaa sellaiseen markkinointiin, joka hyödyttää vielä myöhemminkin vai pelkkään kertaluontoiseen mainoskampanjaan? Tallentamalla striimauksen pystyt hyödyntämään livelähetystäsi vielä pitkään!

Suljettu livelähetys on täydellinen striimauspalvelu esimerkiksi yrityksen sisäisten koulutuksien järjestämiseen tai osastokohtaisten luentojen/puheenvuorojen järjestämiseen. Suljetun striimin avulla pystyt kutsumaan mukaan lähetykseen vain haluamasi henkilöt, oli sitten kyseessä asiakkaasi, henkilökuntasi tai alihankkijasi. Lähetykseen osallistuminen onnistuu keskusteluikkunan kautta. Esitysmateriaalit on myös mahdollista jakaa katsojan ruudulle.

Koulutukset vievät yrittäjiltä monesti paljon rahaa. Laskehan paljonko yrittäjänä säästät tehokasta työaikaa, kun sitä ei tarvitse käyttää koko henkilökunnan matkajärjestelyihin. Paljonko säästöä tulee matkakustannuksien välttämisellä? Entäs matkakuittirumba? Kirjanpitokustannuksissa? Nii’in. Mitäs jos järjestäisitte koulutuksen, tärkeän luennon tai seminaarin etänä? 

Säästä kaikkien osapuolien kukkaroa ja aikatauluja, niin takuulla pääset nauttimaan heidän suosiosta.

Maksullinen livelähetys on erinomainen kanava rahan ansaitsemiseen! Myy ajankohtaista osaamistasi usealle halukkaalle yhtäaikaisesti. Lähetykset onnistuvat maakohtaiset rajoitukset huomioiden vaikka toiselle puolella maapalloa! Anna halukkaiden osallistua seminaareihin ja luentoihin vaikka he eivät fyysisesti pääsisikään paikalle. Mainosta samalla yritystäsi näyttämällä logo lähetyksen kulmassa ja tauoilla mainosvideoita! Hyvin suunniteltuna katseluoikeuksien myyminen tuottaa mukavasti tuottoa!

Yhteiset ominaisuudet kaikissa striimausmuodoissa:

  • HD – laatu
  • SSL-suojattu lähetyksen verkkosivu
  • Striimaus katsottavissa myös mobiililaitteella.
  • Tyylikkäät ja moniulotteiset grafiikat (tekstit, videoruudut, animaatiot) mukaan lähetykseen.
  • Asiakkaan logo lähetykseen.
  • Keskusteluikkuna lähetyksessä.
  • Editoitu tallenne asiakkaalle.

Ota yhteyttä ja puidaan juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukainen livelähetys. Sen jälkeen voit jättää striimausvalmistelut kokonaan meidän huoleksemme. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa valmisteluihin, lisätä henkilöresursseja eikä tehdä laiteinvestointeja. Me hoidamme kaiken puolestasi nopeasti ja helposti! Lue lisää, miten livelähetyksen järjestäminen käytännössä toimii missä tahansa!Kysy tarjous!
Anu-Maija Kärjä - ammattitaitoinen ja toimittajataustainen juontaja tapahtumallesi.

Juontopalvelut

Asiansa osaava ja tilaisuuteen valmistautunut juontaja saa yleisön viihtymään, innostumaan ja osallistumaan. Juontaja jututtaa tapahtumajärjestäjän ja yhteistyökumppanit sekä hoitaa tarvittaessa paneelikeskustelun aiheesta kuin aiheesta. Pestaamalla juontajan, saat kokonaisuuden rullaamaan ja selviät yllätyskäänteistä ilman hikikarpaloita. Hanki kauttamme ammattitaitoinen ja toimittajataustainen juontaja tapahtumallesi!

https://fi.linkedin.com/in/anumaijakarja

anumaijakarja@gmail.com

Kerro vain aika ja paikka niin me hoidamme loput!

Hinnat: Juontotyö 62 e/ tunti (+alv 24%) + mahdolliset matka- ja majoituskulut- (taustatyö ja käsikirjoittaminen ennakkoon samalla tuntihinnalla)

Yritysesittelyvideo toiveittesi mukaan

Yritysesittelyvideot

Haluaisitko ilmakuvaa? Vauhdikkaan pätkän yrityksesi toiminnasta? Tuotetta hyvin kuvaavan, myyvän videon? Onnistuu.

Toteutamme yrityksen esittelyvideot toiveidenne ja budjettinne mukaisesti.- YRITYSESITTELYT

- TUOTE-ESITTELYT

- MAINOKSETKysy tarjous!

Musiikkivideot ja tapahtumat tallenteeksi.

Yleisötilaisuudet, konsertit ja musiikkivideot

Muistoksi video? Ikuistamme tapahtumanne tallenteeksi, mukaan saat tarvittaessa selostukset ja tekstit, sekä viimeistellyn levykotelon ja levyn.

Lisäksi suora lähetys tapahtumasta omille verkkosivuillesi? Onnistuu!

Kerro vain aika ja paikka niin me hoidamme loput!- URHEILUTAPAHTUMAT

- KONSERTIT

- MUSIIKKIVIDEOTKysy tarjous!

Ilmakuvaukset elävöittämään videotasi.

Ilmakuvaukset

Tarot T 18 kuvauskopterilla upeita videoita ja valokuvia.

Kuvauskopterilla kuvaukset tyylikkääksi kokonaisuudeksi, johon voi tarvittaessa lisätä myös muita efektejä, kuten mainostekstejä.

Kopterin lähettämää videokuvaa voidaan seurata suorana/livenä/reaaliajassa videolinkin kautta. Kuvauskopterin avulla saadaan erittäin vakaata ja selkeää ilmakuvaa.

- Isojen rakenteiden kuntokartoitus

- Musiikkivideot tai muut hienot maisemakuvaukset

- Tapahtumien video -ja valokuvauksetKysy tarjous!

luontovalokuvaus

Valokuvaukset kaikenlaiseen tarpeeseen

Kauttamme myös ammattitaitoinen valokuvaaja kaikenlaiseen tarpeeseen.

Tärkeiden hetkien ikuistaminen kannattaa jättää ammattilaiselle, joka myös viimeistelee ja jälkikäsittelee kuvat. Samalla voit keskittyä itse juhlaan tai tapahtumaan. Järjestämme tapahtumaan ja tärkeään hetkeen valokuvaajan ikuistamaan tilanteet.Kysy tarjous!