Miten livelähetyksen järjestäminen käytännössä tapahtuu?

Ja miten me hoidamme kaiken puolestasi nettiin striimaamisen osalta?

Nettiyhteys


Tärkein asia, minkä livelähetys tarvitsee on nettiyhteys. Tapahtumapaikalla olisi hyvä olla valokuituyhteys, mutta muukin langallinen (esim. kiinteä netti/talokaapeli/ kiinteä laajakaista) yhteys käy, kunhan lähtevä nopeus on 6 mbps.

Mikäli tilassa tai tapahtumapaikalla ei ole langallista yhteyttä, lähetyksessä voidaan käyttää Livekuvaukset.fi:n vahvisteantennilla varustettua langatonta laajakaistayhteyttä. 

Tämä yhteys on kuitenkin vahvistimesta huolimatta epävakaampi kuin langallinen yhteys ja nopeus vaihtelee käyttäjämäärän ja sääolojen mukaan, mutta se on käytettävissä oleva vaihtoehto.

Aikaa


Tekniikan asentamiseen on hyvä varata aikaa noin 3-4 tuntia, jotta osaamme varautua ja reagoida etukäteen mahdollisiin ongelmiin. Tulemmekin hyvissä ajoin paikalle asentamaan laitteet ja testaamaan!

Tarvittaessa käymme asentamassa tekniikan jo edellisenä päivänä.

Ajan varaaminen asennukseen on erityisen tärkeää, mikäli käytetään Livekuvaukset.fi:n monikanavaista äänentallennusjärjestelmää, jossa jokainen puheenvuoro voidaan hallita erikseen. Tämä vaatii suunnittelua ja testausta paikan päällä.

Pöytä miksaukseen


Livelähetyksiin tarvittava miksaustekniikka tarvitsee PÖYDÄN, jonka pituus on vähintään 150 cm.

Miksaustekniikka ei kestä vesisadetta, joten lähetyksen miksauspöydän pitää olla sisätiloissa. Jotta te välttyisitte lisäkustannuksilta käytämme mielellämme mahdollisesti valmiina olevaa pöytää. Sovimme miksauspöydästä ja sen paikasta etukäteen kanssasi.

Tarvittaessa Livekuvaukset.fi järjestää tapahtumapaikalle tarvittavat pöydät ja suojat, jotka lisätään hintaan.

Tilaa ilmainen koelähetys ja näet miltä homma näyttää katsojan silmin!

Täytä tiedot ja klikkaa, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian, kuin vaan töiltämme ehdimme. Sovitaan aika koelähetykselle tai laitetaan toimeen vaikka heti. Koelähetyksen aikana näet halutessasi, miten kommentointikenttä toimii ja mitä grafiikkaa esitykseen on mahdollista saada sekä miltä esimerkiksi esitysmateriaalin näyttö ruudulla toimii! Täytä viereinen lomake niin jatketaan juttua!

Toimipisteemme sijaitsee Kalajoen keskustassa, mutta toimimme ympäri Suomea.

Esitysmateriaalin näyttäminen sekä kommentointimahdollisuus striimissä eli livelähetyksessä ovat NOPEA tapa saada vuorovaikutusta koulutukseen tai tapahtumaan. Uudelleen näytettävän tallenteen avulla sinun on HELPPO uudelleenmyydä asiantuntija- tai koulutussisältöä. Tässä palautetta asiakkailtamme:

"Kiitos paljon, Nämä tallenteet ovat saaneet kiitosta! Mahtavaa, että lähetyksiä voi katsoa jälkikäteen!"

"Kiitos jälleen erinomaisesta työstä LIVE-streamin, LIVE-chatin ja etenkin tilaisuuden tallenteen toteutuksesta!"


Pitkälle kehitetyt striimauspalvelumme mahdollistavat monipuolisen ja luotettavan toteutuksen, oli sitten kyse julkisista tai suljetuista livelähetyksistä. Huomion arvoisia palveluita ovat myös maksulliset striimaukset ja tallenteet. Ansaitse lisää rahaa ja aikaa! Monipuolisten kuvakulmien ja hyvän kuvalaadun kautta tapahtumaan tai koulutukseen voi osallistua vaikka toisesta maasta käsin! Striimaus on erityisen hyödyllinen silloin, jos tapahtumaan on vaikea kulku, esimerkiksi, kun tilassa ei ole hissiä tai pyörätuoliluiskaa, tai jos sijainti on maastossa."Taas homma hoituu, kun Livekuvaukset.fi on asialla! Mainiota. Laskun maksaminen on näissä tapauksissa pelkkää iloa. :)"


Täytä tiedot ja jutellaan lisää!

Tilaa tästä ilmainen koelähetys ja näe, miltä livelähetys näyttää katsojan silmin!

* merkityt kentät ovat pakollisia