Tapahtumasa kaikki irti livelähetyksen avulla!

Striimauksen möröt

Usein kynnys lähteä striimaamaan tapahtumia on aika korkealla koska se on uutta ja tuntematonta - ja siksi hieman pelottavaakin.

Yleinen pelko striimaukseen liittyen on osallistujakato. Jos tapahtuma striimataan niin kuvitellaan, että tapahtumaan ei tule osallistujia ollenkaan. Tämä ei pidä paikkaansa! Jääkiekon SM-liigan striimauksen osalta on asiaa tutkittu. Pelien striimaamiset eivät vaikuttaneet paikalle tulijoiden määrään lainkaan. Päinvastoin, paikalla olijoista ja striimausta seuranneista saatiin isompi katsojaluku otteluille!

Toinen pelko liittyy uskaltamiseen. Uuden lisäpalvelun, tai sanottaisiinko uuden markkinointitavan valitseminen arveluttaa, vaikka livelähetyksen hyödyllisiä ominaisuuksia muuten kannatetaankin. On totta, että striimaukselle ei ole varsinaisesti verrokkia historiassa. Televisiolähetykset ovat kenties lähinnä olevat palvelut. Hintavuudellaan se kuitenkin kilpailee ihan eri ryhmässä, harva yritys käyttää televisiokanavaa suoran lähetyksen lähettämiseen!

Striimausta löytyy myös paljon ilmaispalveluina. Kynnys käyttää ammattilaisen tekemää striimausta on siis ymmärrettävästikin korkealla.

Ammattilaisen avulla striimaus onnistuu 100%

Nykyään löytyy jos jonkinlaisia ilmaispalveluita, joilla striimaus onnistuu


Miksi sitten käyttää ammattilaista striimaamiseen?

Ilmaispalveluiden käyttöön liittyy paljon oman ajan käyttämistä ennen, tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Pitää ymmärtää striimaustekniikasta ja termeistä, puhumattakaan perusnettiyhteyksien nopeuksista ja tietoteknisten laitteiden ominaisuuksista. Kaikki tarvittavat laitteet pitää ostaa, asentaa tapahtumapaikalle ja testikokeilla etukäteen. Useampi asiakas on antanut palautetta siitä, kuinka tapahtuman järjestäminen on ollut helppoa, kun ammattilainen hoitaa striimauksen ja itse saa keskittyä vain tapahtuman järjestämiseen teknisten järjestelyjen sijaan.

Striimauksen aikana tulee esille myös isoimmat hyödyt ammattilaisen käytöstä ilmaispalveluihin verrattuna. Yrityksesi logo on helppo liittää lähetykseen mukaan. Älä jätä yhtään tilaisuutta käyttämättä, kun on kyse markkinoinnista. Striimauksen katsojille voit lähettää taukojen tms. aikana mainosvideoita, taustamusiikkia tai esittelyvideoita. Lähetykseen voidaan liittää esitysmateriaalia, animaatioita ja vaikka erillisiä videoruutuja. Saat yhdistettyä jopa Skype-puhelut suoraan lähetykseen!

Katkeamaton lähetys, loistava kuuluvuus sekä viimeistelty tallenne tapahtumastasi - kaikki nämä meiltä!

Välty ikäviltä yllätyksiltä


Kun kuvataan suoraa lähetystä, yllätyksiltä ei monestikaan voi välttyä. Ammattilainen osaa kyllä varautua näihin. Nettiyhteydet pidetään riittävän kokoisena, jotta lähetys ei katkea. Entäs tiesitkö, että ilmaiset suoratoistopalvelut voivat katkaista lähetyksen automaattisesti, jos lähetykseen menee vahingossa teostomaksullista musiikkia? Ammattilainen on maksanut teostomaksut ja hoitanut kaikki muutkin luvanvaraiset asiat kuntoon. Lähetyksen kommenttikenttää on mahdollista kontrolloida niin, että mahdolliset häirikköviestit voidaan jättää julkaisematta suorassa lähetyksessä.

Kolmanneksi kysytyin kysymys liittyen striimauspalveluihin on äänentoistolaatu. Me voimme ylpeänä kertoa, että meiltä ei jää puheenvuorot kuulematta! Äänentoistolaitteisiimme on panostettu tarkoituksella, sillä mitäpä tehdä livelähetyksellä, jonka ääni ei kuulu! Testaamme äänimaailman asetukset etukäteen ja sijoitamme useita mikrofoneja optimaalisesti.

Entäs se striimauksen jälkityö? Tallenteesta saadaan ylimääräiset alkuhälinät ja tauot tarvittaessa jälkikäteen pois. Striimauksen tallenteesta on yös helppo tehdä lyhyempiä videopätkiä eri markkinointitarkoituksia varten. Mainosvideo seuraavaa tapahtumaa varten, lyhyempiä pätkiä yksittäisisä esityksistä tai puheenvuoroista ja lyhyitä fiilisvideoita somekanavia varten. Tämä tarvitsee aikaa ja osaamista, mutta ammattilaiselta se käy käden käänteessä. Jokainen jaettu julkaisu tapahtumastasi on samalla markkinointia yrityksellesi, joten hyödynnä ihmeessä tallenne myös omissa markkinointikanavissasi!

Jos olet vielä epävarma striimauksen hyödyistä tai mietit, miten sen järjestäisi, niin ota yhteyttä!

Keskustellaan lisää ja tehdään yhdessä tapahtumastasi onnistunut kokonaisuus!Ota yhteyttä!