Tapahtumasta kaikki irti livelähetyksen avulla!

Ammattilaiselta ammattilaisille

Anna ammattilaisen tehdä striimaus ja tee sinä sitä, minkä sinä osaat parhaiten.

”Mua ihan itkettää, oot tehnyt niin upean videon, että tästä voidaan kaikki olla ylpeitä. Oot taitavasti liittänyt siihen kuvia ja juttuja eikä se ollut yhtään pitkäveteinen katsottava. Kiitoksia valtavasti.”
Sari Andersson, projektipäällikkö

Kun kuvataan suoraa lähetystä, yllätyksiltä ei monestikaan voi välttyä. Ammattilainen osaa kyllä varautua näihin. Nettiyhteydet pidetään riittävän kokoisena, jotta lähetys ei katkea. Entäs tiesitkö, että ilmaiset suoratoistopalvelut voivat katkaista lähetyksen automaattisesti, jos lähetykseen menee vahingossa teostomaksullista musiikkia? Ammattilainen on maksanut teostomaksut ja hoitanut kaikki muutkin luvanvaraiset asiat kuntoon. Lähetyksen kommenttikenttää on mahdollista kontrolloida niin, että mahdolliset häirikköviestit voidaan jättää julkaisematta suorassa lähetyksessä.

"Kiitos jälleen erinomaisesta työstä LIVE-streamin, LIVE-chatin ja etenkin tilaisuuden tallenteen toteutuksesta!"

Striimaus katsottavissa laitteella kuin laitteella

Laadukasta jälkeä alusta loppuun


Yleinen kysymys liittyen striimauspalveluihin on äänentoistolaatu. Voin ylpeänä kertoa, että meiltä ei jää puheenvuorot kuulematta! Äänentoistolaitteisiimme on panostettu tarkoituksella, sillä mitäpä tehdä livelähetyksellä, jonka ääni ei kuulu! Testaamme äänimaailman asetukset etukäteen ja sijoitamme useita mikrofoneja optimaalisesti.

"Paras äänentoisto tähän mennessä."
Livelähetyksen katsojan facebook-kommentti.

Entäs se striimauksen jälkityö? Tallenteesta saadaan ylimääräiset alkuhälinät ja tauot tarvittaessa jälkikäteen pois. Striimauksen tallenteesta on yös helppo tehdä lyhyempiä videopätkiä eri markkinointitarkoituksia varten. Mainosvideo seuraavaa tapahtumaa varten, lyhyempiä pätkiä yksittäisisä esityksistä tai puheenvuoroista ja lyhyitä fiilisvideoita somekanavia varten. Tämä tarvitsee aikaa ja osaamista, mutta ammattilaiselta se käy käden käänteessä. Jokainen jaettu julkaisu tapahtumastasi on samalla markkinointia yrityksellesi, joten hyödynnä ihmeessä tallenne myös omissa markkinointikanavissasi!

"Kiitos paljon, Nämä tallenteet ovat saaneet kiitosta! Mahtavaa, että lähetyksiä voi katsoa jälkikäteen!"

Katkeamaton lähetys, loistava kuuluvuus sekä viimeistelty tallenne tapahtumastasi - kaikki nämä meiltä!

Käyttämällä ammattilaista säästät aikaa ja rahaa!


”Ja mää en halua kettää muuta tekkee viteota! Miks vaihtaa paras?”
Marjut Lehtonen, kansanedustajaehdokas

Ilmaispalveluiden käyttöön liittyy paljon oman ajan käyttämistä ennen, tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Pitää ymmärtää striimaustekniikasta ja termeistä, puhumattakaan perusnettiyhteyksien nopeuksista ja tietoteknisten laitteiden ominaisuuksista. Kaikki tarvittavat laitteet pitää ostaa, asentaa tapahtumapaikalle ja testikokeilla etukäteen. Useampi asiakas on antanut palautetta siitä, kuinka tapahtuman järjestäminen on ollut helppoa, kun ammattilainen hoitaa striimauksen ja itse saa keskittyä vain tapahtuman järjestämiseen teknisten järjestelyjen sijaan.

Striimauksen aikana tulee esille myös isoimmat hyödyt ammattilaisen käytöstä ilmaispalveluihin verrattuna. Yrityksesi logo on helppo liittää lähetykseen mukaan. Älä jätä yhtään tilaisuutta käyttämättä, kun on kyse markkinoinnista. Striimauksen katsojille voit lähettää taukojen tms. aikana mainosvideoita, taustamusiikkia tai esittelyvideoita. Lähetykseen voidaan liittää esitysmateriaalia, videoita ja jopa Skype-puhelut!

"Taas homma hoituu, kun Livekuvaukset.fi on asialla! Mainiota. Laskun maksaminen on näissä tapauksissa pelkkää iloa. :)"

Jos olet vielä epävarma striimauksen hyödyistä tai mietit, miten sen järjestäisi, niin ota yhteyttä!

Keskustellaan lisää ja tehdään yhdessä tapahtumastasi onnistunut kokonaisuus!Ota yhteyttä!