Striimaukset ja Livelähetykset verkkoon helposti!


Videolähetys suorana verkkoon.

Striimaa tapahtumasi verkkoon helposti!

Striimaa ja tallenna – kerralla. Miksi tehdä valtava työpanos ja sitten jättää hyödyntämättä koko sen potentiaali? Olipa tapahtumasi sitten luento, seminaari, koulutus, kokous tai huvitapahtuma, ota siitä kaikki hyöty irti!

Striimauksen hyöty

Kaikki halukkaat eivät pääse aina paikalle, se on varma. Tapahtuma on toisella paikkakunnalla, vaikeakulkuisessa paikassa, vääränä päivänä tai huonoon kellonaikaan. Striimaamalla tapahtuman tuotat erinomaista palvelua heille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse paikalle. Antamalla mahdollisuuden katsoa sinun logollasi koristeltua livelähetystä tapahtumastasi sieltä, mistä kukakin pystyy sitä katsoa, kasvatat myös samalla tapahtuman vierasmäärää moninkertaisesti! Montako osallistujaa sinä haluat mukaan tapahtumaasi?

Asiakkaamme kommentti:
"Kiitos jälleen erinomaisesta työstä LIVE-streamin, LIVE-chatin ja etenkin tilaisuuden tallenteen toteutuksesta!"


Livekuvaukset.fi:n hyöty

Miksi käyttää ammattilaista striimauksen järjestämiseen ilmaisohjelmien sijaan? Paras syy siihen on se, että lähetys ei katkea. Se ei katkea katsojamäärän paisuessa, yhteyden heikentyessä tai esimerkiksi yllättäen kuuluvan teostomaksullisen musiikin vuoksi. Ammattilainen tuntee lainsäädännön ja osaa ottaa ne huomioon ennakkoon. Toinen hyvä syy liittyy myös ääneen. Livekuvauksien äänentoistolaatu on huippuunsa hiottu. Mitäpä livekuvasta jos sen ääni ei kuulu hyvin?

Livekuvauksien striimauspalveluissa olevaa keskusteluikkunaa on myös mahdollista kontrolloida, niin että mahdolliset häiriköintiyritykset saadaan pidettyä tarvittaessa poissa näkyvistä. Livekuvauksien striimauspalvelussa saat myös yrityksesi logon lähetykseen ja tarvittaessa myös mainosvideoita kahvi- ja lounastaukojen ajaksi. Onko parempaa paikkaa tavoittaa oma kohderyhmäsi, kuin yrityksesi tapahtuma?

Entäpä aika, jonka käytät omatoimiseen striimauspalveluiden opettelemiseen? Käsitteet enkooderi, bitrate, FPS, kbps ja Mbps ovat striimauksen peruskäsitteitä. Puhumattakaan laitteiston ja Internet-yhteyden nopeudesta ja vähimmäisvaatimuksista. Ja jos monikameratuotantoa haluaa, niin jo pelkkä markettikamera maksaa sen 400€ kappaleelta! Sen lisäksi on hyvä osata myös kuva- ja äänieditointiohjelmien käyttö sekä ymmärtää teknisen käytön, audiovisuaalisen ja kuvallisen ilmaisun perusteet.

Asiakkaamme kommentti:
"Taas homma hoituu, kun Livekuvaukset.fi on asialla! Mainiota. Laskun maksaminen on näissä tapauksissa pelkkää iloa. :)"


Tallentamisen hyöty

Tapahtuman järjestämiseen on käytetty paljon rahaa, vaivaa ja aikaa. Tee tapahtumastasi pitempään hyötyä tuottava sijoitus ja viimeistele se tallenteella. Tallenne kasvattaa tapahtumasi arvoa entisestään ja on jälleen erinomaista palvelua heitä kohtaan, jotka eivät pääse osallistumaan. Antamalla osallistujille taidolla editoidun tallenteen varmistat, että he voivat palata tapahtumasi pariin milloin tahansa. Laadukkaiden ja huolella sijoitettujen äänentoistolaitteiden vuoksi mikään asia ei mene ohi korvien ja tallenteelta voi muistutella mieleen tärkeitä asioita.

Myymällä tallennetta tapahtumastasi jälkikäteen ansaitset lisää rahaa! Moninkertaisen osallistujamäärän kautta myös moninkertaistat tuoton. Tallenteella saat myös koukkuusi potentiaaliset asiakkaasi – mitä muuta voit myydä heille? Lisäksi tallenteesta on mahdollista editoida lyhyitä mainospätkiä markkinointia varten. Jaa pätkiä somessa ja nettisivuilla ja anna yrityksesi näkyä ja kuulua!

Asiakkaamme kommentti:
"Kiitos paljon, Nämä tallenteet ovat saaneet kiitosta! Mahtavaa, että lähetyksiä voi katsoa jälkikäteen!"

Anna homma ammattilaisen haltuun ja nauti sinä omasta osaamisestasi! Tarjoamme valmiit striimauspalvelut tapahtumien ja seminaarien järjestämiseen sekä yritysviestintään ja koulutustarpeisiin. Sinä voit keskittyä tapahtuman järjestämiseen ja me hoidamme striimauksen esivalmisteluineen ja laitteineen kerralla kuntoon.

Lue lisää striimauspalveluista Palvelut -sivulta!

Lue lisää miten voimme järjestää striimauksen mistä vain.

Viimeisimpiä töitämme

Kalajoki-messut

Kalajoki-messuilla tapahtui. Musiikki www.scorehouse.net

Tutustu

Matikaisen Lomaparatiisi

Vauhti ja romantiikka yhdistettynä! Musiikki www.scorehouse.net

Tutustu

Sani Fani

Allas Lavis tarvitsi mainosvideon Musiikki www.scorehouse.net

Tutustu

Ostoskylä Raitti

Ostoskeskuksen avajaiset Musiikki www.scorehouse.net

Tutustu

Tomi Rajala

Tomi Rajala Visual Artist taidonnäyte Musiikki www.scorehouse.net

Tutustu

Katiska Kauppatapahtuma

Kooste Kalajoen kauppatapahtumasta Musiikki www.scorehouse.net

Tutustu

Ajankohtaista

Livekuvaukset.fi aloitti yhteistyön Visit Kalajoen kanssa

Uusi vuosi ja uusia yhteistyökumppaneita! Lue lisää

Koulutusyhteistyö Ergomentor oy:n kanssa tiivistyy

Toteutetaan useita suljettuja livelähetyksiä Lue lisää

Työntäyteinen syksy

Useita tallenteita ja livelähetyksiä syksyn aikana. Lue lisää

Lisää uutisia